MUNKAADÓKNAK
   Álláshírdetés feladása
   Gyorsan létrehozható hírdetések
   Ingyenes regisztráció
   MUNKAVÁLLALÓKNAK
   Naprakész, friss álláshirdetések
   Ingyenes regisztráció
   Megbízható álláshirdetések
   CÉG HIRDETÉS
   Egyszerűen, gyorsan létrehozható
   hirdetések.Üzleti kapcsolat
   Nagy látogatottság..

   Álláshirdetés feladása

   Amennyiben munkaerőt keres, szakembert foglalkoztatna úgy ezen oldalunkon regisztrációt követően álláshirdetését feladhatja (a szerkesztő fenntartja a jogot, hogy az álláshirdetést ellenőrzés után engedélyezze). A megjelenést a tartalom ellenőrzését követően tudjuk engedélyezni.

   A szolgáltatás eléréséhez be kell lépnie, amit megtehet a fejlécben található munkavállalói Bejelentkezés linkre. Ha Ön még nem regisztrált felhasználónk, akkor a belépés előtt regisztrálnia kell, melyet a Regisztráció gombra kattintva pár lépésben tehet meg.

   A regisztrációt követően számos hasznos szolgáltatás vehető igénybe, amelyek megkönnyítik a megfelelő munkaerő megtalálását, közvetlen kapcsolatfelvételt a potenciális munkaerővel,  az állandó hirdetési felület kialakítását, és nem utolsó sorban a minőségi toborzást illetve hozzáférést az önéletrajz adatbázishoz.

   A Dolgozok.hu álláskereső portálon nem jelenhetnek meg a következő ajánlatok és hirdetések:

   - Illegális, nem bejelentett munkaviszony
   - Erotikus jellegű munkák
   - Gyermekmunka
   - Multi Level Marketing és egyéb hálózatépítési tevékenységek
   - Vállalkozóként végezhető ügynöki munkák
   - Regisztrációs, vagy egyéb díj fizetését igénylő pozíciók
   - Cégnév, a cég beazonosítása és elérhetőségének hiánya regisztrációkor
   - Nem regisztrált munkaerő-közvetítő által feladott bel- és külföldi álláshirdetések

   Az M-T Munkaügyi Tanácsadó Iroda a dolgozok.hu álláskereső szakportálon ingyenes regisztrációs és hirdetési lehetőséget kínál minden munkaadónak, munkaerő közvetítőnek és fejvadásznak. Ezen álláshirdetőkkel szemben a gazdasági társaságunk minőségi követelményeket is támaszt, így a hirdetések feladását a weboldal adminisztrátorai saját belátásuk szerint letilthatják, a minőségileg nem megfelelőnek ítélt hirdetést feladó munkaadótól a hirdetési jogot megvonhatják. A regisztrációkor megadott adatokat a gazdasági társaságunk harmadik fél számára nem adja ki, de saját céljára felhasználhatja.

   A dolgozok.hu egy hirdetők és álláskeresők számára egyaránt ingyenes szolgáltatást kínáló weboldal. Célunk, mind a munkaadók mind az álláskeresők közötti kapcsolat megteremtése, az álláshirdetések célba juttatása, a személyre szabható álláskeresési rendszer megvalósítása.

   Sikeres munkaerő kiválasztást kíván az M-T Munkaügyi Tanácsadó Iroda csapata

   Elolvasáshoz regisztráció szükséges